dilluns, 2 de juny del 2014

Mal dia per als infantils a l'autonòmic

Les deu atletes infantils que participaren al Campionat Autonòmic infantil, celebrat a Alacant el passat 31 de maig, no van tindre el seu millor dia. La pluja va ser la gran protagonista en fer acte de presència durant prop de 2 hores de competició. El CAVA tenia 4 opcions de medalla i no en va poder aconseguir cap. Una llàstima, perquè les atletes ontinyentines mereixien un millor final de temporada. El millor resultat el va obtindre Carmen Silvestre, sisena en martell amb 22'05 metres.Elena Sánchez fou vuitena als 3000 llisos, però es quedà molt lluny de la seua marca personal. Elles dos foren les úniques finalistes per al CAVA. Cal destacar la millor marca d'Encarni Conchilla, desena als 3 quilòmetres marxa amb 19 minuts i 55 segons i lels 22'23 segons de Núria Valdés als 150 llisos. La resta de participants van acabar a partir del lloc nou en les seues proves. Foren Helena Santamaria en pes, Júlia Bañuls en 500 llisos i alçada, Clara López en 80 tanques i javelina, Andrea Sanchis en 3 quilòmetres marxa i Marina Agustín i Ana Penadés en 80 llisos i 150 llisos.