dilluns, 26 de gener del 2015

Lorena Perales guanya el Cross d'Alcoi

Lorena Perales primera al Cross d'Alcoi
El passat diumenge 25 de gener es va disputar el Cross d'Alcoi, cinquena prova puntuable del circuit autonòmic de camp a través. Lorena Perales va ser l'atleta més destacada del CAVA, en aconseguir un clar triomf en la prova infantil. Lorena va superar les seues rivals amb comoditat i apunta molt alt per als propers campionats autonòmics, tant de cross com de pista coberta. Les seues companyes Silvia Barberà i Sara Maset van arribar setena i novena, també en una molt bona actuació. En xics, Cristian Piñeiro fou el 14 i Ruben Requena el 24. En categoria juvenil Josep Barberà fou quart, era la primera vegada en tota la temporada que no estava al pòdium. Tot i això, continua encapçalant la classificació del circuit autonòmic de cross. Víctor Sanz va acabar el 12, Javier Micó el 18 i Josep Asensio el 19. En junior, Cristian Francés acabà el setè, mentre que en promeses Gilberto Vicedo fou sisè i Esteban Espí el 11. Pel que fa a les xiques, la juvenil Laura Navalón tornava a fer una bona prova en acabar vuitena, mentre que Sofia Cambra sols pogué ser la 13 en cadets, degut a uns problemes de salut.