dimarts, 3 de febrer del 2015

Els equips juvenil i promesa del classificats per al Campionat d'Espanya

Equip juvenil. Foto: Juana Mª Requena

El II Cross Ciutat d'Ontinyent celebrat el passat diumenge 1 de febrer va representar un èxit esportiu i organitzatiu per al CAVA. I no va ser gens fàcil, ja que l'organització de la prova va resultar molt difícil com a conseqüència del fort vent que va bufar durant el cap de setmana i que va ser el gran protagonista negatiu del Campionat Autonòmic de Clubs. El vent va fer que s'haguera de marcar de forma especial el circuit per evitar talls en les cintes, va ser el causant del tall de llum que va deixar sense megafonia el principi de la prova i va augmentar el grau de duresa de la prova per als atletes. Tant l'organització com els atletes es van saber sobreposar a l'adversa meteorologia i es va poder fer, una vegada els imprevistos, una prova amb molt de nivell. Prop de 1000 atletes acabaren les curses de les diferents categories i els atletes del CAVA foren protagonistes en algunes d'ells. Van destacar per damunt de tot els dos tercers llocs dels equips juvenil i promesa i el tercer lloc individual de Nico Azorín en infantils. No foren gens fàcils els tres pòdiums, ja que la salut no va respectar alguns dels atletes del CAVA. En juvenils, Josep Barberà va córrer amb problemes de salut i va acabar en el lloc 11, mentre que Víctor Sanz fou el 20, Javier Domingo el 22 i Josep Asensio el 23. També l'equip promesa tingué problemes físics en la persona de Sergi Tomàs, el qual no va poder rendir al màxim i arribà el 10, mentre que Gilberto Vicedo va fer una molt bona cursa en acabar sisè, Esteban Espí fou el 16 i José Martí, amb problemes respiratoris, acabà el 19. L'equip promesa representa molt clarament la filosofia comarcal del CAVA, ja que dos atletes són de Montaverner, un d'Agullent i un d'Ontinyent. Tots dos equips representaran l'atletisme de la Vall d'Albaida al Campionat dEspanya que es disputarà a Càceres el proper 1 de març.
Equip promesa. Foto: Gilberto Vicedo
A nivell individual els resultats no foren tant satisfactoris, sobretot pel gran nombre de baixes per malaltia que tenia el CAVA. Atletes com Eloy Mullor o Lorena Perales no pogueren estar en l'eixida per les típiques malalties hivernals. Nico Azorín va tornar a la competició amb un gran tercer lloc en infantils i va continuar amb la magnífica temporada que està fent. En la prova d'Iniciació tant Álvaro Cano com Clara Agustín van aconseguir un magnífic quart lloc. Sílvia Barberà arribà sisena i Marina Agustín la 16 en infantils xiques i Cristian Piñeiro el 12 en xics, mentre que Sofia Cambra fou vuitena en cadets, Laura Navalón la 16 en juvenil i Cristian Francés el 13 en junior.

Nico Azorín. Foto: Tono Campos