diumenge, 11 de gener del 2015

Lorena Perales, Nico Azorín i Sílvia Barbera, medallistes al provincial infantil de pista coberta

Els atletes del CAVA van disputar el dissabte 10 de gener el Campionat Provincial Individual Infantil al Palau Lluís Puig de València. Aquesta competició també va servir com a control en vàries proves en la categoria cadet. Lorena Perales es va proclamar campiona provincial en guanyar la prova dels 2000 llisos amb autoritat sobre la resta de les rivals. Va aconseguir una marca de 7 minuts i 54 segons en la distància, quedant-se molt a prop de la seua millor marca personal. Nico Azorín fou segon en la prova dels 1000 llisos amb una marca de 3 minuts i 12 segons i tan sols es va veure superat en els últims metres pel primer classificat. A tots dos els separaren només 2 centèsimes. La tercera medallista va ser Sílvia Barberà en la prova dels 500 llisos, amb un temps de 1 minut i 31 segons, nova millor marca personal. A més, als 60 llisos aconseguí fer 9'27 segons. També destacada fou la marca de Marina Agustín als 60 llisos amb 8'82 segons. A més, també participaren Paula Simón als 60 llisos, Sara Maset als 500 llisos i Aida Navalón als 60 llisos i el pes.
Pel que fa al control cadet, la gran majoria de les atletes del CAVA participaren en la prova dels 60 llisos, on van destacar Elena Vidal i Lara Ortiz amb 8'63 i 8'64 segons respectivament., mentre que als 1000 llisos Sandra Campos i Núria Valdés aconseguiren un temps de 3 minuts i 44 segons.