diumenge, 15 de febrer del 2015

José Torró i Sofia Cambra destaquen a Castelló

Sofia Cambra (793) en un moment de la prova
La ciutat de Castelló va acollir dos importants competicions el passat cap de setmana. Per una banda, dissabte 14 de febrer es va disputar el Campionat Autonòmic de llançaments d'hivern, en el qual José Torró va aconseguir el quart lloc en la prova de llançament de martell en categoria juvenil, amb una nova marca personal de 49'70 metres. L'ontinyentí es va quedar a pocs centímetres d'aconseguir la marca mínima per al Campionat d'Espanya que es disputarà a Valladolid. Diumenge 15 es va disputar el Cross de Castelló, el qual acollia l'autonòmic federat. Sofia Cambra va ser l'atleta més destacada en aconseguir el cinquè lloc, quarta valenciana, i va fer un important pas endavant per aconseguir la classificació per al Campionat d'Espanya de Cross. No van anar tant bé les coses per a Josep Barberà, el qual va acabar en el lloc 11 amb problemes físics. Tots dos es jugaran la classificació per a l'estatal el proper cap de setmana a Algemesí. En categoria junior, l'aieloner Cristian Francés acabà el nové, mentre que en promeses Gilberto Vicedo no va poder rendir al màxim per problemes físics a l'esquena i arribà vuité.