dilluns, 9 de febrer de 2015

Rafa Coll quart a l'autonòmic de veterans

Rafa Coll, al centre de la imatge. Foto: Rafa Coll
Els atletes del CAVA van tindre un intens cap de setmana de competicions, en aquest cas en pista coberta i marxa en ruta. Dissabte 7 de febrer es va disputar al Palau Lluís Puig el Campionat Provincial en pista coberta cadet, en el qual les xiques cadets van aconseguir millorar les seues marques personals en diverses proves. Va ser el cas de Andrea Sanchis al triple salt amb 8'39 metres i Carmen Silvestre al llançament de pes amb 7'40 metres. També en les proves de velocitat van millorar Ana Penadés als 60 llisos amb 8'88 segons i Ana Hernández als 300 llisos amb 49'40. Al mig fons, també nova millor marca personal per a Julia Bañuls als 600 llisos amb 1 minut i 56, la qual va aconseguir també el cinquè lloc en la prova de perxa amb 1'80 metres.
Diumenge 8 de febrer es va disputar el Campionat Autonòmic de Veterans, en el que Rafa Coll va tindre una molt bona actuació en aconseguir el quart lloc en la prova de 60 llisos. El veterà ontinyentí va recórrer la distància en un temps de 7'80 segons i va millorar així la seua millor marca personal. També va participar en la prova dels 200 llisos, en la que va fer un temps de 26'38 segons. 
A més, també va haver proves de control. Als 3000 llisos Fran de la Insua va aconseguir un temps de 9 minuts i 17 segons, mentre que Josep Asensio va acabar en 10 minuts i 1 segon i José Martí ho va fer en 10 minuts i 9 segons. En xiques, bona actuació de Lara Ortiz als 60 llisos amb 8'69 segons i molt bon concurs en salt de llargada, ja que tots els salts vàlids estigueren per damunt dels 4'55 metres, quedant-se al final amb un millor salt de 4'63 metres. Laura Navalón continua la seua progressió i va aconseguir rebaixar la seua millor marca personal als 1500 fins deixar-la en 5 minuts i 31 segons.
A Torrevieja, el mateix diumenge, Encarni Conchilla va participar a l'autonòmic de marxa en ruta, en el que va aconseguir el setè lloc en la prova dels 5 quilòmetres en categoria cadet amb un temps de 36 minuts i 44 segons.