dilluns, 8 de febrer del 2016

Cristian Marín i Cristian Francés, primer i segon a l'autonòmic promesa

Cristian Marín, campió autonòmic promesa de 800 llisos
El Campionat Autonòmic promesa en pista coberta, celebrat al Palau Lluís Puig de València, va tindre a dos atletes del CAVA al pòdium. Cristian Marín es va proclamar campió autonòmic en la prova dels 800 llisos amb una nova millor marca personal de 1 minut 58 segon i 78 centèsimes. Marín va portar el pes de la prova en tot moment i va saber aguantar els últims metres per aconseguir la medalla d'or. Per la seua part, Cristian Francés va pujar al segon lloc del pòdium en la prova de 3000 llisos, també amb una nova marca personal de 9 minuts i 7 segons. L'aieloner està fent una bona temporada hivernal tant en cross com en pista coberta. Al mateix campionat, però en les proves de control, Rafa Coll va fer un temps de 7'80 segons als 60 llisos, Andreu Santamaria aconseguí 7'99 segons i Manuel Cortés 8'68 segons. Per últim, als 1500 llisos, Víctor Sanz feia 4'17''97.
Al dia següent, al mateix escenari es va celebrar la segona jornada del Campionat Provincial Juvenil i Veterà, on va haver una bona representació d'atletes del CAVA. Als 200 llisos, el veterà Rafa Coll va aconseguir un temps de 26'21 segons, mentre que en categoria juvenil femenina Lara Ortiz feia un temps de 29'03 segons en la mateixa distància. Al control cadet de 600 llisos, la jove Mireia Doménech va fer 1'54''45, mentre que als 1500 juvenil Sofia Cambra era primera amb 5'17''67, Laura Navalón tercera amb 5'27''93 i Laura López setena amb 5'37''11.