dilluns, 22 de febrer del 2016

Sort desigual per als nostres escolars a Burgos

Nico Azorín, Víctor Revert, Sofia Cambra i Inma Llorca a Brugos

La ciutat de Burgos va acollir el Campionat d'Espanya de camp a través escolar el passat diumenge 21 de febrer. El CAVA va estar representat a la ciutat castellana per tres atletes i un entrenador. Sofia Cambra i Inma Llorca participaren en la selecció valenciana en categoria juvenil, mentre que Nico Azorín ho va fer en categoria cadet. Els tres van estar acompanyats per Víctor Revert fent la funció d'entrenador. Pel que fa als resultats, Nico Azorín va tindre una molt bona actuació en aconseguir el lloc 42 de la classificació i va ser el tercer valencià en arribar a meta. Si tenim en compte que era el seu primer campionat d'Espanya i que havia sigut repescat en la selecció valenciana, cal qualificar el seu rendiment com a excel·lent. Les xiques no van tindre tanta sort. Sofia Cambra va acabar la 63 i Inma la 83, llocs que no es corresponen amb el seu nivell real. Sofia va patir problemes respiratoris durant la prova que van fer que haguera de baixar el ritme i entrar endarrerida. Inma portava dos setmanes amb poc entrenament per culpa d'unes molèsties al genoll i que li vam impedir córrer amb normalitat. Totes dues podran millorar les seues prestacions al Campionat d'Espanya de cross per clubs, que es disputarà el dia 28 de febrer a Madrid.