dilluns, 15 de febrer del 2016

Josep Barberà quart a l'autonòmic de cross

Josep Barberà al cross d'Ontinyent (foto: Toni Pascual)

El passat diumenge 14 de febrer es va disputar al circuit del Pinar del Grau de Castelló el Campionat Autonòmic Federat de Camp a Través. El CAVA va estar representat per diversos atletes, el més destacat dels qual va ser Josep Barberà en categoria junior. L'ontinyentí va aconseguir el quart lloc en una prova d'altíssim nivell, el que pràcticament li assegura la seua participació amb la selecció valenciana al Campionat d'Espanya de cross, el qual es disputarà el proper mes de març a Calatayud. Josep tindrà, per fi, la recompensa als anys de constància i entrenament. Demostra,a més una gran progressió en aquesta temporada que augura coses molt bones per al futur. En la mateixa categoria Javier Micó va acabar en un meritori 16è lloc.
Qui té la classificació incerta per a l'estatal de cross és l'aieloner Cristian Francés, el qual va acabar el setè dels atletes valencians i haurà d'esperar a la decisió tècnica per saber si està entre els sis integrants de la selecció valenciana. En la mateixa prova, Gilberto Vicedo va acabar el 13. Pel que fa a la categoria senior, Enrique Nadal acabà en el lloc 28 i Carlos Vidal el 32.