dimarts, 22 de març del 2016

Rafa Coll bronze al Campionat d'Espanya Veterà de 60 metres llisos

Rafa Coll al pòdium del Campionat d'Espanya
L'atleta del CAVA Rafa Coll va aconseguir un brillant tercer lloc al Campionat d'Espanya Veterà en la prova dels 60 llisos, competició celebrada el 18, 19 i 20 de març a Antequera. L'ontinyentí va fer una gran competició on, ja en les semifinals, va guanyar cómodament la seua sèrie amb 7'74 segons. Ja en la final aconseguia un excel·lent tercer lloc en la categoria M45 amb un temps de 7'72 segons. Una gran alegria per a Rafa, per al CAVA i per al seu entrenador Vicent Guerola, amb el que l'atleta porta entrenant des de fa vàries temporades. D'aquesta manera tanca una magnífica temporada de pista coberta, en la que ja es va proclamar campió autonòmic en la mateixa distància. A més de Rafa Coll, el Campionat també va tindre més representació del CAVA en la persona de Manolo Cortés, el qual no va poder passar de semifinals en la mateixa categoria M45 amb un temps de 8'58 segons. A partir d'ara tots dos es dedicaran a preparar la pista a l'aire lliure.
Per altra banda, Fran de la Insua va disputar la Mitja Marató de Palma de Mallorca el passat 20 de març, en la que va aconseguir arribar 5è amb un temps de 1 hora 16 minuts i 37 segons, en el que suposava el tancament de la temporada d'hivern per a l'atleta balear.