dilluns, 14 de març del 2016

Destacada actuació de Josep Barberà i Fran de la Insua al Campionat d'Espanya de cross

Josep Barberà i Fran de la Insua a Calatayud
El passat diumenge 13 de març es va disputar a Calatayud el Campionat d'Espanya Individual de Cross, en el que el CAVA va tindre dos representants. Josep Barberà va tindre una actuació excel·lent en acabar la prova junior sobre poc més de 8 quilòmetres en el lloc 26, essent el segon atleta valencià en l'arribada i contribuint al sisè llocs per Comunitats. El resultat obtés per l'ontinyentí és altament positiu si tenim en compte que és atleta de primer any i que va millorar 10 llocs el lloc aconseguit al Campionat de Clubs a Madrid. Magnífic final de temporada d'hivern per a Josep, que ara es centrarà en la temporada d'aire lliure per intentar aconseguir bons temps en les proves de pista. Per la seua part, Fran de la Insua també va tindre una molt bona actuació en categoria promesa, en acabar en el lloc 53. Va millorar 2 posicions respecte el Campionat de Clubs i va ser el primer atleta balear en l'arribada. Ara prepararà la mitja marató de Mallorca i, després, es centrarà en les competicions en pista a l'aire lliure.