dilluns, 7 de març del 2016

Inma Llorca es queda a les semifinals del Campionat d'Espanya

Inma Llorca, al Cross Ciutat d'Ontinyent

L'atleta del CAVA Inma Llorca va participar al Campionat d'Espanya Juvenil en pista coberta, disputat a Salamanca el passat 5 i 6 de març, en la prova dels 1500 llisos. Inma acudia a la ciutat castellana després d'haver fet la mínima exigida per la RFEA, però no va tindre bones sensacions i no va poder passar a la final. En la prova, es va quedar tancada en l'eixida i va intentar remontar posicions per estar ben posicionada de cara al final de la prova. Però eixe esforç li va passar factura i al final es va despenjar del grup capdavanter i va acabar en 5 minuts i 16 segons, lluny de la seua millor marca personal. En qualsevol cas, va ser una bona experiència per a l'atleta santaapolera, que acumula ja tres campionats d'Espanya esta temporada i ara ja es dedicarà a pensar en la pista a l'aire lliure.
Per altra banda, eixe mateix cap de setmana es van disputar els Campionats Autonòmics Infantil i Cadet en pista coberta, en els que també va haver participació del CAVA. Al cadet, Nico Azorín va acabar 8è en la final dels 1000 llisos, tot i haver estat tota la setmana malalt, amb una marca de 2'54''87. En xiques, Núria Valdés va acabar setena de la primera semifinal en la prova dels 60 llisos amb un temps de 8'62 segons, mentre que Mireia Domenech acabava la 15a als 600 llisos amb un temps de 1'50''27. Pel que fa a les infantils, Cristina Marco va acabar quarta de la tercera semifinals dels 60 llisos amb 8'85 segons, mentre que als 500 llisos aconseguí el lloc 12 amb 1'31''31. La seua companya Anna Ferre va fer una gran marca als 500 llisos amb 1'28''32, el que li va servir per guanyar la final B i aconseguir el setè lloc final.