dilluns, 3 de juliol del 2017

Nico Azorín 9è al Campionat d'Espanya cadet

Nico Azorín encapçalant la semifinal al Campionat d'Espanya
El passat cap de setmana del 1 i 2 de juliol es va disputar a Múrcia el Campionat d'Espanya cadet en pista a l'aire lliure on el CAVA-Stocklogistic va estar representat per Nico Azorín als 1000 metres llisos. Nico acudia al campionat amb un doble objectiu. Per una banda millorar la seua marca personal i, a més, classificar-se per a la final del quilòmetre. I va aconseguir tots dos objectius. A la semifinal, va acabar en tercer lloc amb un temps de 2'40''75, nova millor marca personal, i es va classificar directament per a la gran final. Cal destacar la valentia de Nico, qui va fer un fort canvi de ritme a 250 metres del final de la prova que va sorprendre a tots els rivals i només dos van poder superar-lo als últims metres. Ja a la final, va acabar al novè lloc amb un temps de 2 minuts i 45 segons. L'ontinyentí ho va donar tot en les semifinals i va pagar eixe esforç en la final. En qualsevol cas, l'actuació de Nico va ser excel·lent. També ho ha sigut la temporada, perquè ha participat als tres campionats d'Espanya de la seua categoria: pista coberta, camp a través i pista a l'aire lliure. Però també cal destacar el gran treball que ha fet el seu entrenador Víctor Revert, el qual ha aconseguit que Nico arribara ben preparat a les competicions importants.

Andrea Garcia, tercera junior als 400 llisos

A més del Campionat d'Espanya, també es va disputar l'autonòmic junior a València. L'atleta més destacada va ser Andrea Garcia, la qual va aconseguir un gran tercer lloc en la prova dels 400 llisos, amb una molt bona marca de 1'03''36. L'atleta entrenada per Toni Verdú culmina així una bona temporada i s'acosta cada vegada més a la barrera del minut en la prova de la volta a la pista. En xics, Víctor Botella i Víctor Sanz acabaren quart i cinquè als 800 llisos amb 2'01''12 i 2'04''11.
Pel que fa a les proves de ruta, cal destacar els triomfs de Jaume Micó i Sofia Cambra en la Volta a Peu a Xeresa en les seues categories.