dimarts, 27 de juny del 2017

Rafa Coll doble finalista al Campionat d'Espanya de veterans

Rafa Colla a Elx
El passat cap de setmana es va disputar a Elx el Campionat d'Espanya de veterans. El CAVA-Stocklogistic va estar representat per dos atletes, Rafa Coll i Manuel Cortes. Rafa va tindre una excel·lent actuació en les proves de 100 i 200 metres llisos en la categoria M45. L'ontinyentí va ser cinquè als 100 llisos i sisè als 200. Coll va guanyar la seua semifinal dels 100 metres amb un temps de 11'92 segons, mentre que a la final acabà el cinquè amb 11'99 segons. El seu company Manuel Cortes no va poder passar de les semifinals, on va fer un temps de 13'77 segons. Als 200 llisos Rafa va ser segon en semifinals amb 24'73 i sisè en la final amb 24'77. L'atleta del CAVA tanca una gran temporada en la que es despedix de la categoria M45. Cal destacar el gran treball que fa el seu entrenador Vicent Guerola, responsable de la preparació de l'atleta veterà.

Inma Llorca a Getafe
 A més, Inma Llorca va participar al Campionat d'Espanya juvenil disputat a Getafe. Inma va participar en la prova dels 1500 llisos, on no va poder passar a la final en arribar desena amb un temps de 5 minuts i 19 segons. La jove atleta acaba també aquesta temporada en la categoriaa juvenil i el proper any passarà a la categoria junior.
Per últim, en les proves de ruta cal destacar el primer i segon lloc aconseguit per Jaume Micó i Ferran Reig a la Volta a Peu a Bellreguard, prova que es va decidir en un ajustat esprint final entre els dos atletes ontinyentins.