dimarts, 7 de novembre del 2017

Sofia Cambra tercera a la I Pujada a les Caves

Sofia Cambra al pòdium de la I Pujada a les Caves

El passat 5 de novembre es va disputar a Agres la I Pujada a les Caves, una prova de muntanya amb un recorregut de 14 quilòmetres. L'atleta del CAVA-Stocklogistic Sofia Cambra va aconseguir el tercer lloc en la categoria absoluta, amb un temps de 1 hora 35 minuts i 32 segons. L'ontinyentina va disputar aquesta prova com a preparació per a la temporada de camp a través i, tot i ser la primera vegada que participava en aquest tipus de competicions, va obtindre un resultat satisfactori que li dona confiança per afrontar la temporada hivernal.
Per altra banda, el més joves de l'escola d'atletisme van participar a la Volta a Peu a l'Olleria el dissabte 4 de novembre. Ferran Reig i Jaume Micó van tornar a pujar al pòdium, en aquesta ocasió en segon i tercer lloc, mentre que Jaume Gironés i Joan Sanchis foren cinquè i sisè, tots ells en categoria benjamí. En categoria aleví, Dani Sanchis es va quedar molt prop del pòdium en acabar quart i, per últim, Borja Herrero acabà vuité en categoria infantil.