dilluns, 27 de novembre del 2017

Aina Álvarez i Ferran Reig segona i tercer al Cross de Vall d'Uixò

Aina Àlvarez, a Vall d'Uixó (foto: Running foto sport)
El passat diumenge 26 de novembre es va disputar a Vall d'Uixó la segona prova del Circuit Autonòmic de cross. Segona prova i dos nous pòdiums per als atletes del CAVA-Stocklogistic que han començat amb força la temporada d'hivern. Aina Álvarez va aconseguir un magnífic segon lloc en la prova juvenil, el que li aporta una important quantitat de punts al Circuit. Ferran Reig, aconseguia el tercer lloc en categoria aleví, el seu primer pòdium en la recent estrenada categoria. A més, en categoria junior Laura Navalón arribà cinquena i va estar seguida de Laura López i Inma Llorca en setè i vuitè lloc. En xics, Víctor Botella acabà sisè. Per últim, Jaume Micó acabà el 18 en categoria aleví.
Ferran Reig al pòdium de Vall d'Uixó
El mateix cap de setmana es va fer el lliurament de premis del Circuit Vall d'Albaida, en el que van estar guardonats Ferran Reig, Jaume Micó i Óscar Francés. Ferran i Jaume acabaren segon i tercer en categoria benjamí, mentre que Óscar va ser segon en categoria infantil.
Per tancar el cap de setmana, Xavier Verdú va participar a la Jean Bouin de Barcelona, cursa internacional en la que va acabar en el lloc 32, essent el 13è atleta espanyol en l'arribada.