dilluns, 20 de novembre del 2017

Nico Azorín tercer al Cross de Vila-Real

Nico Azorín en plena competició a Vila-Real
El passat diumenge 19 de novembre va començar la temporada de camp a través per als atletes del CAVA-Stocklogistic a Vila-Real, primera prova puntuable del Circuit Autonòmic de Cross. Nico Azorín va començar de forma excel·lent la temporada en la nova categoria sub18, en aconseguir el tercer lloc en la prova. Nico no ha va tindre gens fàcil, ja que va patir una caiguda que va provocar que quedara endarrerit i haguera de recuperar llocs al llarg del recorregut. L'ontinyentí comença amb bon peu per aconseguir l'objectiu de classificar-se per al Campionat d'Espanya de cross. A més, Sofia Cambra va aconseguir el quart lloc en la categoria sub20 i es va quedar molt a prop del pòdium, el mateix lloc que Ferran Reig en la categoria sub12. Cal destacar que tots tres han debutat en les respectives categories aquesta temporada.
La resta de participants del CAVA-Stocklogistic també tingueren una destacada actuació. En categoria sub20 Patricia Alacreu acabà sisena i Lucia Botija vuitena, mentre que Víctor Botella arribà setè. En sub18 Aina Àlvarez acabà sisena. En la categoria sub16 Óscar Francés completà el seu debut amb el lloc 21 i la seua germana Lorena acabà en el lloc 40. Per últim, destacar el setè lloc de la jove Clara Quispe en la categoria sub12, nova incorporació al club aquesta temporada.