dissabte, 1 de novembre del 2008

Joana Vidal i Fran Mollà representaran al CAVA en la Gala de l'Esport

El CAVA ja ha triat els dos atletes que el representaran a la Gala de l'Esport d'Ontinyent, que es celebrarà al Poliesportiu Municipal el proper 8 de novembre. Seran Joana Vidal i Fran Mollà.



Joana Vidal Santamaria. Nascuda a Ontinyent el 1997. Ha participat en la categoría aleví aquesta temporada. Com a resultats més destacats de la temporada té la medalla de bronze al Campionat Provincial Escolar de Camp a Través, el segon lloc a la Milla Nacional de Mislata i els triomfs a la Pujada al Castell de Xàtiva, la Fase Local de Cross a Ontinyent i la Trobada d’Escoles d’Atletisme a Xàtiva, a més del tercer lloc a la Sant Silvestre de Monòver. Ha acabat la temporada de pista en sisè lloc del rànking autonòmic en la prova de 1000 metres llisos. Però sobretot, ha destacat per la seva regularitat al llarg de la temporada ja que en totes les competicions que ha participat sempre ha acabat entre les 10 primeres. A banda, Joana també destaca per ser una excel·lent estudiant, ja que trau molt bones notes a l’escola i també estudia piano.

Fran Mollà Calabuig. Nascut a Ontinyent el 1976. Està retirat de la competició i és l’entrenador de l’escola d’atletisme del CAVA. Va destacar en les proves d’obstacles, cross i fons. Se’l nomina com a reconeiximent de la seua trajectòria dins del CAVA.