dilluns, 24 de novembre del 2008

Josep Barberà segon al Cross d'Utiel


Gran actuació de Josep Barberà al Cross "Sierra del Negrete" d'Utiel, en el qual va aconseguir el segon lloc en la categoria aleví. Josep va donar una lliçó de ritme a la resta de participants i sols el guanyador de la prova se li va poder escapar. Barberà es confirma així com un gran especialista de cross i té per davant una temporada en la que pot aconseguir molts triomfs.

Actuació destacada també de Pruden Fasoro i Laura Sanz en la categoria juvenil, en la que van aconseguir el quart i sisè lloc i van deixar una molt bona impressió. També sisena va ser Julia Rico en la categoria aleví, en una carrera molt ràpida, en la que Ainoa Gandia va arribar en el lloc 12. Pel que fa als infantils, Joana Vidal va tindre un bon debut en acabar la 14 en la seva primera prova en la categoria, mentre que Sergi Alberca va acabar en el lloc 25 en la seva primera competició de cross.

La pròxima competició per als atletes de l'escola del CAVA-Terra Natura serà el proper 6 de desembre en la Fase Local de Cross a Ontinyent.
.
Vídeo del Cross
.
Ací podeu veure les fotos d'Utiel: