diumenge, 28 de febrer del 2010

Julia Rico tercera al Campionat Autonòmic de Camp a Través

L'atleta infatil del CAVA-Kelme Julia Rico va tornar a donar una gran alegria al club ontinyentí en aconseguir la medalla de bronze al Campionat Autonòmic de Camp a Través, que es va disputar a L'Alcúdia el passat 28 de febrer. L'ontinyentina va demostrar una gran intel·ligència al saber regular les seves forces per aconseguir fer una cursa de menys a més en els 2500 metres de què constava la prova. Julia va fer tota la carrera amb la seva companya Joana Vidal, que va arribar la 13, i en la última volta va progressar com és habitual en ella fins a superar poc a poc a les seves rivals. Tant Julia com Joana va fer una gran planificació estratègica que les va permetre aconseguir aquestos resultats tant descatats. Julia es consolida així com la tercera millor atleta en cross de la Comunitat Valenciana.
A més, en categoria benjamí també va tornar a la competició Nico Azorín, el qual va arribar en el lloc 13. En infantil masculí bona cursa dels atletes ontinyentins amb Josep Bareberà en el lloc 14, Víctor Sanz el 24, Javi Revert el 47 i Sergi Alberca el 49. En aleví xiques, tant Angela Pascual com Lara Ortiz optaren per la retirada en patir diferents problemes físics.
Menció especial cal fer sobre Laura Sanz en categoria juvenil. Una inoportuna lesió al mes de gener va fer que haguera de parar d'entrenar durant un temps, el que va fer que el seu estat de forma estiguera lluny de l'ideal per al Campionat Autonòmic. Tot i això, Laura necessitava aconseguir el setè lloc per classificar-se per al Campionat d'Espanya, però nomès va poder arribar la 8. Així que ara haurà d'esperar a la decisió tècnica del seleccionador per saber si serà escollida per participar al Campionat d'Espanya Juvenil. Sense dubte que pel seu treball, per les ganes i per paliar la mala sort que ha tingut Laura s'ho mereix.