dimarts, 2 de febrer del 2010

Víctor Sanz sots-campió provincial de pista coberta

El Campionat Provincial de Pista Coberta celebrat el passat 31 de gener va deixar una medalla per als atletes del CAVA-Kelme, aconseguida per Víctor Sanz en acabar segon en la prova de salt d'alçada amb una marca d'un metre i 20 centímetres. Víctor va fer un concurs complet en passar al primer intent les alçades d'un metre deu centímetres i un metres i 20 centímetres. Cal recordar que l'any passat també aconseguia medalla al provincial en la mateixa prova, però en salt d'alçada. Menys sort va tindre en la prova dels 1000 llisos, en la que va patri problemes estomacals i va acabar en llocs endarrerits amb una marca de 3 minuts i 38 segons.
A més de Víctor, la resta d'atletes ontinyentins també van tindre una bona actuació. Josep Barberà aconseguí ser cinquè als 2000 llisos amb una nova millor marca personal de 7 minuts i 16 segons, mentre que més endarrerit entrava Javier Revert, el qual aconseguia baixar dels 8 minuts. Als 1000 llisos femenins, cinquè i sisè lloc per a Joana Vidal i Julia Rico, les quals es van quedar molt a prop de les seves millors marques personals. En categoria masculina, Sergi Alberca va aconseguir una marca de 4 minuts i 4 segons. A més, tots els atletes, excepte Víctor, van participar en la prova de llançament de pes. Josep Barberà aconseguia una marca de 5 metres i 40 centimetres, mentre que Sergi Alberca llançava 4 metres i 92 centímetres i Javi Revert 4 metres i 16 centímetres. En xiques, Joana Vidal feia 5 metres i 24 centímetres i Julia Rico 4 metres i 2 centímetres.
La propera competició per als atletes infantils del CAVA-Kelme serà el Campionat Autonòmic de pista coberta, el proper 14 de febrer.