dissabte, 13 de novembre del 2010

Lara Ortiz sots-campiona provincial aleví de proves combinades en pista coberta

L'atleta de l'escola del CAVA-Kelme Lara Ortiz va aconseguir un important triomf en acabar segona al provincial de proves combinades aleví de pista coberta, que es va disputar el 13 de novembre a L'Alcúdia. Lara va competir a molt alt nivell i va millorar totes les seves marques personals. Va fer 3'64 metres en salt de llargada, 5'13 metres en llançament de pes i 9 segons i 4 dècimes als 60 llisos. A aquesta última prova el delegat del CAVA-Kelme va fer una reclamació davant dels jutges, ja que l'arribada havia sigut molt ajustada entre Lara i la primera classificada i els jutges van donar una diferència de 2 dècimes de segon entre les dos atletes, quan la lògica del cronometratge manual diu que haurien d'haver donat el mateix temps a les dos atletes o, si més no, sols 1 dècima de diferència. La reclamació no va ser atesa pel jutge àrbitre de la prova i Lara es va veure perjudicada en la seva marca final, que va ser de 845 punts. Per sort, aquestes dècimes no van suposar cap perjudici per a l'Aielonera en la segona posició final. En qualsevol cas, nova millor marca personal per a ella i molts bones perspectives de cara a les pròximes competicions en pista.