dimarts, 30 de novembre del 2010

Xavier Gramage quart al Provincial de Cross Escolar

El passat diumenge 28 de novembre Ribarroja del Túria va acollir el Campionat Provincial de Cross Escolar. Els atletes del CAVA-Kelme van tindre una bona actuació, encara que no van poder aconseguir cap pòdium, tot i que alguns d'ells es van quedar ben a prop. L'actuació més destacada dels ontinyentins va ser per al juvenil Xavier Gramage, quart en els 5000 metres de recorregut. Xavier va estar molt ben acompanyat en el seté lloc pel debutant Gilberto Vicedo. Josep Barberà també va tindre una molt bona actuació al acabar cinquè en categoria infantil, mentre que el seu company Víctor Sanz va acabar el quinze. En categoria benjamí, sisè lloc per a Nico Azorín, tot i quedar-se molt endarrerit al principi de la prova. En infantil femení nové lloc per a Angela Pascual i desé per a Julia Rico, mentre que en alevins Lara Ortiz aconseguia un molt meritori vuité lloc. Per últims, en cadets Joana Vidal arribà la 17 i Joan Reig el 20.