diumenge, 20 de gener del 2013

L'equip Infantil Femení, Sofia Cambra, Xavi Gramage i Gilberto Vicedo, els més destacats al Cross d'Almoradí

La localitat alacantina d'Almoradí va acollir el tercer cross de la temporada per als atletes del CAVA. En aquesta edició servia com a Campionat Autonòmic de Cross Escolar i els atletes ontinyentins tingueren una molt bona actuació. Va començar el matí amb les categories federades, en les que participaren quatre atletes del CAVA. En junior tant Xavi Gramage com Gilberto Vicedo van fer una gran prova, ja que aconseguiren el cinquè i sisè lloc respectivament. En juvenils Joan Reig va arribar el 17, mentre que en promesa femení Laura Sanz va aconseguir el vuité lloc. En benjamins, Víctor Cambra va aconseguir el lloc 18. Pel que fa a les categories que ja entraven dins del Campionat Autonòmic Escolar, en aleví masculí Nico Azorín va fer una carrera molt intel·ligent i va aconseguir un meritori setè lloc, mentre que Lalo Penadés entrava el 34. En xiques Aida Navalón va aconseguir arribar la 22 en el seu debut en un cross. Menció especial cal fer de la categoria infantil femenina, en la que les xiques aconseguiren una destacada actuació conjunta en ser terceres en la classificació per equips i, a més, Sofia Cambra va aconseguir un gran quart lloc, lluitant per pujar al pòdium fins al final amb les millors de la Comunitat. Va estar ben acompanyada en el lloc 24 per Júlia Bañuls, mentre que Elena Sánchez acabava la 34, Lara Ortiz la 38, Andrea Sanchis la 53, Ana Penadés la 54, Neus Reig la 55 i tancava la participació ontinyentina Helena Falcó en el lloc 66. En xics no hi hagué tanta sort i Pablo Insa acabà el 34, mentre que Ismael Montés entrà el 47 i Vicente Folgado el 49. En cadets, bona actuació de Josep Barberà, el qual va arribar a encapçalar la cursa al principi de la prova i al final acabà el novè, mentre que Víctor Sanz, molt regular, acabà el 23. Per últim, en cadets les baixes per lesió de Julia Rico i Angela Penadés deixaren sola Laura Navalón, la qual va competir a un bon nivell per acabar la 36.

VÍDEO: ENTREVISTA AMB FRAN MOLLÀ. MK TV