dimarts, 29 de gener del 2013

Quatre atletes del CAVA entre els 10 primers al Cross d'Alcoi

La localitat d'Alcoi va acollir el diumenge 27 el Campionat Autonòmic de Cross per clubs, en el qual els atletes del CAVA tornaren a tindre una bona actuació. Els alcoians prepararen un circuït al poliesportiu municipal d'autèntic camp a través, amb moltes pujades i baixades i, fins i tot, un tros de senda que posava més dificultat a la prova. El matí va començar amb la categoria infantil femenina, en la que Sofia Cambra va tornar a ser quarta, amb xicoteta caiguda inclosa al final de la prova. Julia Bañuls va acabar la 29, Elena Sanchez la 31, Lara Ortiz la 36, Neus Reig la 39, Sandra Campos la 45 i Helena Santamaria la 46, per acabar en sisè lloc per equips. En xics, Ivan Alcaraz acabà el 45 i Joan Belda el 50. En aleví femení, bona carrera de Marina Agustín en el lloc 13, mentre que Aida Navalón fou la 24. En xics, Nico Azorín demostrà la seua qualitat en arribar setè, mentre que Lalo Penadés acabà el 33. En cadet femní, Laura Navalón arribà la 40. En la prova masculina Josep Barberà va fer la millor competició en la categoria cadet, en una circuit que s'adaptava molt bé a les seues característiques, pel que a base de lluita i sacrifici va arribar cinquè. La resta de companys van ajudar a aconseguir el vuité lloc per equips, amb Víctor Sanz en el lloc 37, Arnau Gramage en el 68, Javier Paredes en el 73 i Jose Torró en el 76. En categoria juvenil Cristian Marín fou el 29, Joan Reig el 35 i Carlos Ribera el 59. En el cross curt femení, Laura Sanz fou la 14 i aconseguí classificar el seu equip federat per al Campionat d'Espanya de clubs. Per últim, en categoria junior, gran carrera de Gilberto Vicedo, sisè, el qual manté les possibilitats de participar en el campionat d'Espanya Individual. Les notes negatives foren la lesió de Guillermo Cabanes en el cross curt masculí i la lesió de Xavi Gramage el dimarts abans de la prova que el deixa sense possibilitats de classificar-se per a l'estatal de cross individual.