diumenge, 19 de gener del 2014

Andrea Sanchis, la més destacada al provincial infantil de pista coberta

El provincial infantil de pista coberta, disputat el dissabte 18 de gener al Palau Lluís Puig, va tindre una ampla participació d'atletes de l'escola del CAVA, però no es va poder aconseguir cap lloc al pòdium. L'atleta que es va quedar més a prop va ser Andrea Sanchis, la qual va millorar la seua marca personal en la prova de triple salt amb 7 metres i 93 centímetres. També va tindre una bona actuació Lorena Perales en aconseguir el cinquè lloc en la prova dels 2000 llisos amb una marca de 7 minuts i 50 segons. També Nico Azorín va aconseguir el cinquè lloc en els 2000 llisos en categoria masculina amb 7 minuts i 42 segons. Elena Sánchez acabà setena també als 2000 llisos amb 8 minuts i 1 segon. Tancà la llista de finalistes Helena Santamaria en llançament de pes, en el que aconseguí llançar l'artefacte fins als 6 metres i 14 centímetres. També participaren en la competició. Helena Falcó, Neus Reig, Sandra Campos, Paula Mora, Encarni Conchilla, Núria Valdés, Júlia Bañuls, Clara López, Ana Penadés i Aida Navalón.
Diumenge 19 es disputà també a València el provincial aleví de pista coberta en el que participà Álex Conchilla en les proves de salt de llargada i 500 llisos, en les quals va aconseguir unes marques de 2'52 metres i 2 minuts i 2 segons respectivament.