diumenge, 26 de gener del 2014

Gilberto Vicedo guanya el Cross d'Alcoi

L'ontinyentí Gilberto Vicedo es va convertir en el gran protagonista del CAVA en guanyar el Cross d'Alcoi en categoria junior, prova que es va celebrar el 26 de gener. Gilberto va fer la millor carrera de la temporada en el cross més dur del Circuit de Cross de la FACV. Va saber regular les seues forces des del primer moment i, ja en la última volta, es va llançar cap a un important triomf que permet mantindre intactes les seues opcions per a classificar-se per al Campionat d'Espanya. És el segon pòdium que aconsegueix aquesta temporada després del que va aconseguir al mes de desembre al cross de Vinaròs.

També va tindre una excel·lent actuació Sofia Cambra en acabar quarta en categoria cadet. Sofia va fer una prova molt semblant a la de Gilberto, corrent la prova de menys a més i acabant ben forta. El quart lloc la clava de ple en la lluita per les sis places per a disputar el Campionat d'Espanya, la selecció del qual es decidirà al cross d'Ontinyent el proper 2 de febrer.

La resta d'atletes del CAVA també van estar a bon nivell. En infantil femení Lorena Perales fou setena, Júlia Bañuls la 23, Marina Agustín la 24 i del lloc 31 al 34 entraren Ana Penadés, Andrea Sanchis, Helena Santamaria i Sandra Campos. En xics, Nico Azorín hagué de retirar-se per malaltia. En alevins, Álex Conchilla arribà el 27, mentre que en benjamí Clara Agustín fou desena, mentre que Víctor Cambra fou el 26. En juvenils, Josep Barberà acabà vuité, Joan Reig onzé, mentre que Víctor Sanz hagué de retirar-se. Per últim, en junior a més del triomf de Gilberto, Cristian Marín acabà el 21 i Jason Tomàs el 26, mentre que Sergi Tomàs no pogué acabar per problemes físics.