dimarts, 15 de juliol del 2014

Acaba la temporada per a l'Escola del CAVA amb bones sensacions

Víctor Sanz
L'escola del CAVA va tancar les competicions oficials el passat dia cap de setmana amb dos competicions a Algemesí i Alzira. La darrera competició en pista es va disputar el divendres dia 11 a Algemesí, on van participar Gilberto Vicedo i Víctor Sanz en la prova dels 1500 llisos, en la que tots dos atletes aconseguiren millorar les seues marques personals amb 4'117''30 i 4'26''05 respectivament. Bon final de temporada per a tots dos atletes que aconseguiren una millora important en la distància. Dissabte dia 12 es va disputar la Volta a Peu a Alzira, en la que Sofia Cambra va aconseguir el segon lloc en la prova cadets. Sofia tanca així una brillant temporada en la que ha aconseguit diverses medalles als Campionats Autonòmics. A partir d'ara tots els atletes del CAVA descansaran fins a començar la nova temporada al mes de setembre.