dimecres, 2 de juliol del 2014

Orlando Ortega fa la millor marca mundial de l'any als 110 metres tanques

Orlando Ortega als Jocs Olímpics de Londres 2012
L'atleta del CAVA Orlando Ortega va aconseguir igualar la millor marca mundial de l'any en la prova dels 110 metres tanques en un meeting celebrat la setmana passada a Nancy (França). Orlando va aconseguir fer un temps de 13 segons i 12 centèsimes, el que li va servir per guanyar la prova i li permetrà fer un salt de qualitat, ja que a partir d'ara podrà participar en les proves de la Golden League, la competició de màxim nivell del món de l'atletisme. Ortega competirà el proper dijous a la reunió de Mónaco amb els millors especialistes mundials de l'especialitat i dissabte participarà al Torneig de Federacions representant a la Federació Valenciana d'Atletisme.
Per altra banda, al Campionat Autonòmic juvenil que es va disputar a Torrent el passat diumenge 29 de juny Víctor Sanz va aconseguir el sisè lloc en la prova dels 1500 llisos, mentre que el sue company Joan Reig va acabar setè en la prova dels 800 llisos.