dilluns, 29 de desembre del 2014

Gran actuació al Cross de l'Alcúdia

El CAVA va tancar les competicions de l'any 2014 al Cross de l'Alcúdia el passat 28 de desembre. Va ser en la prova de cross que acollia el Campionat Provincial Escolar, en el qual els atletes valldalbaidins van tindre la millor actuació en anys en una prova de cross. Fins a 7 vegades pujaren al pòdium individualment i una en la classificació per equips. El matí va começar amb el triomf de Josep Barberà en la categoria juvenil, el que l'acosta cada vegada més al Campionat d'Espanya, doncs ha estat sempre al pòdium dels tres cross disputats del Circcuit Autonòmic fins ara. Triomf també per a Nico Azorín en la categoria infantil, el que li va suposar també proclamar-se Campió Provincial. També fou Campiona Provincial Lorena Perales en xiques, la qual aconseguí el tercer lloc a la prova, però les dos atletes que arribaren davant eran d'altra província. En prebenjamins Jaume Micó també aconseguí un apretat triomf per davant de Dani Sanchis. Tots dos es disputaren el triomf en un fort esprint final. En benjamins, Eloy Mullor fou segon i Clara Agustín tercera. A més, l'equip infantil femení es proclamà Campió Provincial gràcies al tercer lloc de Lorena Perales, el vuité de Sívia Requena, el nové de Sara Maset, el 17è de Marina Agustín i el 65è de Aida Navalón.
A banda dels pòdiums, la resta d'atletes també tingueren actuacions destacades, ja que en promeses Gilberto Vicedo fou quart, Sergi Tomàs cinquè i José Martí el 13. En junior, Cristian Marín fou el 14,mentre que en juvenil Víctor Sanz arribà el 14, Javier Micó el 15 i Josep Asensio el 19. En juvenil femení, Laura Navalón acabà la 12 i en cadet femení Sofia Cambra fou sisena. En infantil masculí Cristian Piñeiro fou el setè i Rubén Soriano el 30. Per últim, en benjamíns Claudia Martínez fou novena i Alba Gramage la 28.