dissabte, 9 de maig del 2015

Orlando Ortega guanya els 110 tanques dels Great City Games a Manchester

L'atleta del CAVA Orlando Ortega ha començat de manera magnífica la temporada a l'aire lliure. Orlando va guanyar la prova dels 110 metres tanques a Manchester, dins de la celebració dels Great City Games, una prova atípica perquè es disputa en un carrer de la ciutat anglesa, on es monta una recta on es fan diferents proves de velocitat, tanques i salts. Orlando va fer un temps de 13 segons i 32 centèsimes, una bona marca si tenim en compte que, per diverses circumstàncies, encara està molt lluny del seu millor moment. Tot i així, va tornar a batre l'actual campió del món David Oliver i l'actual plusmarquista mundial Aries Merrit. La pròxima competició per a Ortega serà a Shangai, la primera prova de la Diamond League, el gran objectiu de la temporada per a l'atleta cubà.