dimarts, 5 de maig del 2015

Quatre medalles de bronze al provincial cadet

Clara López. Foto: Tono Campos
El campionat provincial cadet, disputat el passat dissabte 2 de maig a Sueca, va deixar quatre medalles de bronze per a les atletes del CAVA. En una jornada on la forta calor i el vent foren els protagonistes, Lara Ortiz, Carmen Silvestre i Clara López foren les atletes medallistes. La primera medalla va ser per a l'aielonera Lara Ortiz al llançament de pes, on va aconseguir desplaçar l'artefacte fins els 8'81 metres. Carmen Silvestre també aconseguia el tercer lloc en la prova de llançament de martell amb 31'91 metres, nova millor marca personal. Clara López va pujar al pòdium en dos ocasions. Primer en la prova de 80 metres tanques, en la que el vent va impedir millorar el seu tope personal i després en la prova de javelina amb un llançament de més de 19 metres. Sense dubte una gran competició per a ella. A més de les medallistes es van aconseguir un bon grapat de llocs de finalistes, com el quart lloc de Sofia Cambra en javelina i el cinquè en 1000 llisos, el quart lloc de Júlia Bañuls en salt amb perxa i d'Encarni Conchilla en 3 quilòmetres marxa o el cinquè lloc d'Helena Santamaria en pes com a més destacats.
A més, el mateix dia a Elda i a València es va disputar dos controls infantils. A Elda, Nico Azorín va fer una bona marca als 500 llisos amb 1'24''02, mentre que Aida Navalón llançava la javelina a 18'02 metres i el disc a 14'97 metres. A València, Paula Simón va córrer els 80 llisos en 11 segons justos.
Per últim, a Dénia es va disputar un control absolut en el que van participar Cristian Marin als 800 llisos, el qual va fer un temps de 2'01'', Sergi Tomàs, Víctor Sanz i Josep Asensio als 1500 amb 4'14'', 4'21'' i 4'31'' respectivament i Laura Navalón també als 1500 llisos amb 4'40''. Al martell, José Torró va llançar 49'59 metres.

Lara Ortiz. Foto: Tono Campos
Carmen Silvestres. Foto: Tono Campos