dimarts, 6 de juny del 2017

Nico Azorín segon als 1000 llisos de l'autonòmic cadet

Nico Azorín

El jove atleta del CAVA-Stocklogistic Nico Azorín va aconseguir el segon lloc al Campionat Autonòmic cadet, celebrat a Alacant el passat 3 de juny, en la prova dels 1000 llisos. L'ontinyentí va fer un temps de 2'41''52 centèsimes en una prova tàctica, en la que només es va vore superat per un atleta als últims metres de la prova. Amb la mínima per al Campionat d'Espanya ja aconseguida, Nico es prepara ara per participar a l'estatal de Múrcia, on intentarà aconseguir trencar la barrera dels 2 minuts i 40 segons i classificar-se per a la final. A més, en l'autonòmic també van participar Marta Marrahí i Aida Navalón, les quals aconseguiren 20'97 i 20'62 metres al llançament de disc i acabaren en els llocs 10 i 11 respectivament.
També a Alacant, però en un control federat, Núria Valdés va fer 13''92 als 100 llisos i Ana Hernández 13''96, mentre que Clara López feia 18''01 als 100 tanques, Carlos Vidal 4'09''10 i Inma Llorca 5'18''33 als 1500.
A València es va disputar la segona jornada del provincial juvenil i veterà, on Rafa Coll va aconseguir el tercer lloc als 200 llisos amb 25''18, mentre que Andreu Santamaria va fer 24''36, José Calatayud 25''60, Moisés Muriana 26''71 i Manolo Cortés 29''81. Als 2000 metres obstacles Laura López feia un temps de 8'24''07 i, finalment, al relleu 4x100 l'equip format per Rafa Coll, Moisés Muriana, José Calatayud i Andreu Santamaria feia un temps de 48''01.
Pel que fa a les proves en ruta, cal destacar el primer i segon lloc aconseguits per Ferran Reig i Jaume Micó a la Pujada a La Plana de l'Alcúdia de Crespins. Tots dos atletes continuen amb la bona temporada que van fer en hivern.