dilluns, 4 de desembre del 2017

Aina Álvarez tercera al Cross de Vinarós

Aina Álvarez, tercera a Vinaròs
El passat diumenge 3 de desembre es va disputar a Vinaròs la tercera prova del Circuit de Camp a Través de la FACV. Com ja és habitual, aquest cross és una prova complicada per als atletes del CAVA-Stocklogistic, tant per la distància a la que es troba la ciutat castellonenca com per coincidir amb les festes del Bou amb corda. En aquesta ocasió només va participar Aina Álvarez en categoria sub18, la qual va aconseguir un gran tercer lloc, el que li suposa el segon pòdium consecutiu i el tercer de la temporada, desprès dels aconseguits a la milla de Sagunt i al Cross de Vall d'Uixó. Aina es confirma així com una de les millors atletes de la seua categoria a nivell autonòmic.
Per altra banda, el passat cap de setmana es va donar inici a la temporada en pista coberta. Dissabte dia 2 a València es va disputar el Campionat Provincial  sub16, en el que en les proves de velocitat van participar Ismael Meléndez i Borja Herrero. Borja va fer 10''26 als 60 llisos i 55''03 als 300 llisos, mentre que Ismael va fer 8''87 i 46''56, temps que li va fer acabar el 9è als 300 llisos. Diumenge 3 de desembre es va disputar a Gandia el Campionat Provincial sub12, en el que Jaume Micó va aconseguir el 9è lloc als 60 llisos amb 9''82 segons, mentre que als 500 llisos acabà setè amb 1'40''97. Als 1000 llisos, Dani Sanchis va arribar setè amb un temps de 3'49''45.