dilluns, 28 de gener del 2019

Enrique Penadés campió autonòmic en martell i l'equip sub20 segones autonòmiques

Enrique Penadés amb el seu entrenador Toni Rubio
Un altre cap de setmana ple d'èxits per als atletes del CAVA-Stocklogistic a Castelló, on es van disputar els Campionats Autonòmics de llançaments d'hivern escolar i de camp a través per clubs. Als llançaments, Enrique Penadés va aconseguir proclamar-se campió autonòmic en categoria sub16 amb una nova millor marca personal de 43'20 metres. L'ontinyentí superava en quasi dos metre la seua anterior plusmarca, aconseguia el triomf es situa quart al rànking d'Espanya de forma provisional, el que li donaria accés al Campionat d'Espanya d'hivern que es disputarà a Castelló a finals del mes de febrer.
Al cross, l'equip femení sub20 va aconseguir el segon lloc del campionat autonòmic i es classifiquen per al Campionat d'Espanya de clubs que es disputarà al mes de febrer a Linares. Aina Àlvarez arribà setena, Patrícia Alacreu vuitena i Inma Llorca tancà l'equip en el lloc 13. La participació al nacional serà un bon premi a la gran temporada de cross que estan fent. Qui també estarà a Linares serà Nico Azorín, que participarà com a atleta filial en les files del València Esports, L'ontinyentí va ser segon en la prova sub18 i va contribuir al triomf del València per equips. Els xics de la categoria sub16 hauran d'esperar com a reserves per saber si poden participar al seu primer Campionat d'Espanya. Óscar Francés va ser segon en la prova, mentre que Carles Revert acabà el 30, Rubén Revert el 45 i Saúl Cabedo el 47. Altres resultats molt destacats a nivell individual foren els tercers llocs d'Àfrica Chorques i Ferran Reig en categoria sub12.
Per últim, pel que fa a la pista coberta, cal destacar les marques aconseguides per Anna Ferre als 60 llisos amb 8''73 i Clara López amb 10''54 als 60 tanques, aconseguits el passat 26 de gener al Campionat provincial absolut disputat a València.