dilluns, 21 de gener del 2019

Víctor Botella mínima i set pòdiums al Cross d'Alcoi.

Óscar Francés, guanyador sub16 a Alcoi
Els atletes del CAVA-Sticklogistic van tindre un cap de setmana de competicions molt carregat, amb proves en pista coberta, aire lliure i camp a través. Pel que fa al cross,  el passat 20 de gener es va disputar una nova edició del Cross d'Alcoi. Els atletes del CAVA-Stocklogistic van tindre una gran actuació sobre l'exigent traçat alcoià i aconseguiren un total de set pòdiums. El matí va començar amb el sisè lloc de Dani Sanchis en la categoria sub14. Poc desprès, Àfrica Chorques aconseguia un gran segon lloc en la prova sub12 en xiques, mentre que en xics Ferran Reig acabava en tercer lloc i Cesc Mollà en el lloc 20. En la categoria sub16, gran triomf d'Óscar Francés en la prova, seguit per Carles Revert en el lloc 15, Rubén Revert en el 20 i Saúl Cabedo en el 21. En xiques, Lorena Francés arribà la 40. En la categoria sub18, segon lloc per a Nico Azorín, mentre que en la prova sub20 gran triomf per a Patricia Alacreu i segon lloc per a Aina Álvarez. En la categoria master, merescut segon lloc per a Nacho Pastor, sisè lloc per a José Antonio Alemán i lloc 19 per a Enrique Nadal. Per últim, en categoria absoluta Rubén Barber acabà el 11.
En pista coberta va destacar la mínima aconseguida per Víctor Botella en la prova dels 800 llisos per al Campionat d'Espanya sub23. Víctor es va desplaçar fins a Sabadell on, tot i no tindre les millors sensacions, va aconseguir fer un temps de 1'54''82 en la distància, el que li facilita l'accés al campionat que es disputarà a Salamanca. Gran mèrit del migfondista del CAVA per ser atleta de primer any en la categoria. A més, Jaume Micó aconseguia el quart lloc en la prova dels 500 llisos al Campionat Interprovincial celebrat al Palau Lluís Puig. L'ontinyentí va sumar punts per al triomf final de la província de València davant de Castelló, Alacant i Múrcia. Al campionat provincial sub23 i màster, José Calatayud va córrer els 200 llisos en 26''16, Andreu Santamaria en 25''44 i Àlex Benavent en 24''56. Als 1500 màster Tono Sanchis acabà sisè amb 5'17''17. Divendres 18 es va disputar a València en Gran Premi en pista coberta, en el que Lucia Felipe va córrer els 60 llisos en 11''20 i Enric Llopis els 1000 llisos sub14 en 3'39''07.
Per últim, a Elda es va disputar el campionat provincial de llançaments d'hivern, on Enrique Penadés va llançar el martell fins els 41'32 metres, el que li dona possibilitats de participar en el campionat d'Espanya que es disputarà a finals de febrer a Castelló.