dilluns, 24 de gener del 2022

Excel·lents resultats a Sagunt, Orihuela i València

El passat cap de setmana serà recordat com un dels millors en quant a resultats per als atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic, els quals aconseguiren grans triomfs al provincial sub12, l'autonòmic escolar de cross i l'autonòmic master en pista coberta. A Sagunt es va disputar el campionat provincial individual sub12, en el qual van participar 13 atletes de l'escola d'atletisme, els quals aconseguiren un total de 10 medalles i un bon grapat de noves marques personals. Joel Gandia es guanyava el salt amb perxa amb 1'40 metres i els 60 tanques amb 11''75, mentre que Laia Mollà guanyava els 2 km marxa amb 12'49''89 i el llançament de pes amb 6'26 metres. Nico Fita volava sobre la pista saguntina per guanyar els 60 llisos amb un gran temps de 8'93 segons i era segon al salt de llargada amb 3'66 metres. Laia Asensio guanyava els 500 llisos per només dues centèsimes amb 1'37''66 i arribava tercera als 60 tanques amb 11''82. Isabel Cháfer guanyava els 1000 llisos amb 3'49''01 i era quarta al salt de llargada amb 3'58 metres. Núria Gómez guanyava els 2000 llisos amb 8'08''63 i acabava cinquena al salt d'alçada amb 1'10 metres. Carla Pla corría els 60 llisos en 10''28 i saltava 3'29 en llargada, mentre que Alma Pascual feia 10''86 als 60 llisos i 4'36 al llançament de pes i Arantxa Serralle feia 14 i 1'50''52 als 500 llisos. Álvaro Pastor feia 10''13 en 60 i 1'50''38 en 500 llisos, Ferran Orquín feia 13''74 als 60 tanques i 1'57''38 als 500, Marc Micó corria els 60 en 11''23  i els 1000 llisos en 4'21''15. Per últim, Nico Garcia saltava 3'23 en llargada i feia 10''38 en 60 llisos.

A més, Orihuela acollia el campionat autonòmic escolar de cross per clubs, en el que van participar set atletes. L'equip sub16 es va proclamar brillant campió autonòmic gràcies al triomf individual de Ferran Reig, el segon lloc de Gabriel Donat, el vuité de Manel Vañó i, per tancar l'equip, el lloc 15 per a Francisco Donat. A més, Rubén Revert aconseguia un gran segon lloc en categoria sub18. Tancaren la participació ontinyentina Mar Coronado i Emma Muste en la categoria sub14.

Per últim, a València es va disputar l'autonòmic master en pista coberta, en el que els veterans aconseguiren tres medalles. Gonzalo Martí es proclamà campió autonòmic M35 als 1500, mentre que Nacho Pastor aconseguia el segon lloc als 800 llisos M40 i Ulises Ávila el tercer lloc als 3000 llisos M45.