dimarts, 18 de gener del 2022

Nou pòdiums al cross de Sagunt.

La localitat de Sagunt va acollir la primera prova de camp a través del 2022 el passat 16 de gener, en un molt bon circuit en el que els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic tingueren un destacada participació. El matí va començar amb el cinquè lloc de Mar Coronado en la prova sub14 en xiques, mentre que en xics Daniel Menéndez acabava sisè. En la prova sub12 Joan Seguer aconseguia un gran quart lloc en la seua primera competició, mentre que Joel Gandia era novè, Álvaro Pastor el 12, Nico Garcia el 19, Ferran Orquín el 21 i Marc Vidal el 22. En xiques, gran triplet per a les nostres atletes, amb Isabel Cháfer al primer lloc, Núria Gómez segona i Laia Asensio tercera, mentre que Laia Mollà arribava la 12 i Carla Pla la 24. En la categoria sub10, primer lloc per a Noa Asensio i segon per a Lia Asensio. En categoria sub16, gran tercer lloc de Ferran Reig i també bon cinquè lloc per a Gabriel Donat, mentre que Manel Vanó arribava el 12, Guillem Silvestre el 38. En xiques, Neus Asensio acabà la 27. En categoria sub18, Ruben Revert arribà el 9è, Roger Pla el 13. En categoria sub20, Óscar Francés arribà el 10 en un mal dia, mentre que Marc Silvestre era el 13. En categoria Master, triomf en xiques per a Mari Carmen Baldó, mentre que en xics Nacho Pastor feia segon, Ulises Ávila tercer, Gonzalo Martí el 13 i Salva Albert el 19. Per últim, en la prova sub23 Aina Pérez arribà la setena.

Pel que fa a les competicions en pista, a Elda es va disputar un control sub12 dissabte 15 de gener, en el que Nico Fita corria els 60 llisos en 9''43 i saltava 0'95 metres en alçada i Joel Gandia corria els 60 tanques en 11''53 i saltava 1'07 en alçada. A València es disputava l'autonòmic master es pista coberta, en el que Rafa Ortiz va córrer els 800 llisos en 2'15''63 i Nacho Pastor feia els 1500 llisos en 4'16''86.