dimarts, 18 d’octubre del 2022

Cap de setmana amb pòdiums a Castelló, Xàtiva i Salem.

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic estigueren presents en tres competicions. A Castelló de la Plana es va disputar el prestigiós cross de la capital de La Plana Alta, al que varen acudir una representació dels nostres atletes. Ferran Reig va aconseguir el resultat més destacat en acabar segon en la categoria sub16, en un ajustat sprint amb el primer classificat, mentre que Francisco Donat acabava 10è i Dani Sanchis 16è. En categoria sub18 Rubén Revert, encara recuperant-se d'una operació acabà el 28è i en categoria sub20 Óscar Francés era vuité i Guillem Baldó 18è.

A Xàtiva es va disputar la tradicional Pujada al Castell, on el protagonistes foren els més joves de l'escola d'atletisme. En categoria sub14 el triomf va ser per a Isabel Cháfer, seguida de Daniela López i tercera fou Núria Gómez. També participaren Alberto Gutiérrez, Carlos Ferrero, Carlota Calvo, Sergio Padilla, Marc Micó, Arantxa Serralle, Alma Pascual, Laia Mollà, Manolo Soler i Joel Gandia.

A Salem, es va disputar la Volta pel Benicadell, prova de muntanya que tancava el circuit de curses popular de la Vall d'Albaida i on Jèssica Julià aconseguí el triomf en la categoria promesa. A més, al Trail Solidari d'Alcoi, l'equip format per Javi Cháfer, Kike Cháfer, Luis Plaza i Jose Serrano acabà en el lloc 14 en la categoria M2.