dimarts, 11 d’octubre del 2022

Ferran Reig medalla de bronze al campionat d'Espanya sub16 per seleccions autonòmiques.

El passat cap de setmana es va disputar a Pamplona el campionat d'Espanya sub16 per federacions autonòmiques, en el que Ferran Reig va ser el representant del CAVAOntinyent-Stocklogistic. L'ontinyentí va participar en la prova dels 3000 metres llisos, tot i que en un principi no estava seleccionat en acabar tercer al critèrium autonòmic. Però els dos atletes que acabaren per davant d'ell van causar baixa per malaltia i Ferran va haver d'incorporar-se a la selecció en l'últim moment. Així, es va presentar a Pamplona sense haver preparat específicament la prova però, tot i això, va aconseguir donar un nivell molt alt, en aconseguir el sisè lloc de 17 participant i fer un temps de 9'06''65 en la distància, millorant en 16 segons la seua millor marca personal. Al final, la selecció valenciana aconseguia el tercer lloc en la classificació masculina, per darrere de Catalunya i Andalusia, i Ferran portava cap a Ontinyent la medalla de bronze. Ara continuarà preparant junt al seu entrenador Víctor Revert la temporada de cross i pista. En pista, l'objectiu serà trencar la barrera dels 9 minuts als 3000 llisos.