dimarts, 8 de novembre del 2022

Gran èxit de la Trobada d'Escoles d'Atletisme

 


El passat cap de setmana el CAVAOntinyent, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent i de CaixaOntinyent, va organitzar dos activitats incloses dins de les celebracions del 50 aniversari. Divendres 4 de novembre, al Centre Cultural CaixaOntinyent es feia una interessant conferència sobre atletisme paralímpic a càrrec d'Eleuterio Antón, atleta que fou olímpic en Moscú i una institució en l'atletisme paralímpic tant a nivell nacional com internacional. Antón va explicar de forma molt didàctica les diferents modalitats en l'atletisme paralímpic i tot el que l'envolta a nivell organitzatiu, així com les perspectives de futur del mateix.

Dissabte 5 de novembre de vesprada es va celebrar la Trobada d'Escoles d'atletisme, en la que participaren vora 160 atletes de la Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona, el Dinami-k de Vilanova i la Geltrú i el Diana Athletic Club de Mallorca, a més dels atletes del l'escola del CAVAOntinyent. La trobada vaa consistir en una competició no oficial on va destacar el bon nivell dels participants, així com la convivència entre tots ells, a més d'un espectacular relleu 10x100 metres que servia per tancar el programa de proves i que va fer gaudir a tots els participants d'uns moment molt emocionants. En acabar, es van fer entrega d'unes plaques commemoratives als clubs participants i, diumenge de matí, es va fer amb tots ells un recorregut turístic pel centre de la nostra ciutat. Els clubs participants mostraren la seua satisfacció pel tracte rebut pel part del CAVAOntinyent i l'Ajuntament d'Ontinyent, i quedaren en donar continuïtat a les trobades per al proper any 2023.

Pel que fa a la competició oficial, cal destacar que Laia Mollà va participar en la prova de Marxa Espada Toledana que es va disputar dissabte 5 a Toledo. La jove ontinyentina va aconseguir el lloc 12 en la prova i va millorar la seua marca personal en la distància, en un circuit molt exigent, fins deixarla en 12'45'' per als 2 quilòmetres de recorregut.