dimarts, 1 de novembre del 2022

L'equip sub16 segon a l'autonòmic i classificat per al Campionat d'Espanya de cross.

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic tingueren una de les cites més importants de la temporada, en disputar-se a Oropesa del Mar el campionat autonòmic de clubs de camp a través, on participaren l'equip sub16 i l'equip sub18. Els joves atletes sub16 varen fer una gran competició i aconseguiren el segon lloc per equips gràcies al quart lloc de Ferran Reig, el 15 de Dani Sanchis, el 16 de Francisco Donat, el 20 de Gabriel Donat i el 45 de Manel Vañó. Tots ells participaran el proper 13 de novembre a Atapuerca (Burgos) en el campionat d'Espanya. No van tindre tanta sort els sub18, que es van quedar fora de l'estatal en acabar en sisè lloc a la classificació per equips. Rubén Requena acabà el 36, José Rubio el 37, Roger Pla el 40 i Mauro Bordera el 47. Per últim, en categoria sub20 Óscar Francés aconseguí el vuité lloc. A més, a Fuertescusa (Cuenca) es va disputar el Trail Puerta del Infierno, que comptava amb proves per a les categories de formació i en les que Núria Gómez i Carla Garcia aconseguien el triomf en les seues respectives categories.