dimarts, 24 de gener del 2023

L'equip sub12 femení cinquè al provincial de pista coberta.

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic estigueren presents en tres competicions. El dissabte 21 de gener es va disputar a Burjassot el campionat autonòmic de marxa en ruta, en el que Laia Mollà aconseguí el quart lloc en categoria sub14 als 3 quilòmetres i va millorar la seua millor marca personal en la distància amb 18 minuts i 27 segons. Diumenge 22 es va disputar a València el campionat provincial sub12 per equips de pista coberta, en el que participaren l'equip femení i els xics en les proves de control. Les xiques aconseguiren el cinquè lloc i es quedaren a només dos punts i mig de pujar al pòdium, en una competició molt igualada. Arantxa Serralle aconseguia el segon lloc en 2 quilòmetres marxa, Noa Asensio també feia segona als 1000 llisos i tercera al salt d'alçada, Lia Asensio feia tercera als 60 llisos i 2000 llisos, mentre que Amaia Soler i Carlota Calvo milloraven les seues marques personals en salt de llargada i 500 llisos respectivament. A les proves de control, Marc Micó feia marca personal als 2 quilòmetres marxa amb 13'53''89, Ferran Orquín corria els 60 llisos en 9''87 i Álvaro Pastor feia 1'44''83 als 500 llisos. Per últim, a la mitja marató de Santa Pola Ferran Gandia feia marca personal en la distància amb 1 hora 32 minuts i 11 segons.