dimecres, 1 de febrer del 2023

Bons resultats a Ortuella en cross i Sevilla en ruta.

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic van estar presents en tres competicions. A Ortuella es va disputar el campionat d'Espanya de cross individual i per federacions autonòmiques. En categoria sub20 participaren Marc Silvestre i Óscar Francés, els quals aconseguiren arribar a meta en els llocs 57 i 60 de la categoria, en un dur circuit que destacava per la gran quantitat de fang acumulat. Per federacions, Marc i Óscar foren segon i tercer valencians en meta i aconseguiren la 13ª plaça en la classificació per equips.

A més, a Sevilla es va disputar la Mitja Marató, prova d'alt nivell internacional en la que el veterà Nacho Pastor va aconseguir una gran marca, en córrer la distància en 1 hora 10 minuts i 34 segons, millor marca personal en la distància, que li va suposar el nové lloc de la categoria master i el 87 de la general. Finalment, el provincial sub14 per equips en pista coberta i es va haver de suspendre per la pluja i el fred que feia el dia de la prova a Gandia i la competició s'ha programat per al proper 12 de febrer.