dimarts, 10 d’octubre del 2023

Ferran Reig campió d'Espanya sub16 amb la selecció valenciana.

El passat cap de setmana es va disputar a Gijón el campionat d'Espanya sub16 per seleccions autonòmiques en pista, en el que el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat per Ferran Reig en la prova dels 3000 llisos. Ferran va aconseguir la classificació per a eixe campionat en guanyar el critèrium autonòmic i, ja en la ciutat asturiana, va acabar en un molt bon quart lloc en la prova dels tres quilòmetres, amb un temps de 9'07''15. Aquest quart lloc, sumat a la resta de punts aconseguit pels companys de selecció, va permetre que s'aconseguira el triomf en la classificació final amb 252 punts i, per tant, Ferran es proclamara campió d'Espanya. El jove atleta ontinyentí tanca un excel·lent pas per la categoria sub16 en la que, entrenat per Víctor Revert, ha aconseguit tres medalles per equips a nivell nacional: el bronze l'any passat en la mateixa competició, la plata en camp a través i l'or aquest cap de setmana.

A més, es va disputar a l'Alcúdia la mitja marató del Kaki, en la que participaren dos atletes del CAVAOntinyent. Ferran Gandia acabà en temps de 1h 35' 47'' i  Josep Porto feia 1h 42'09''.