dimarts, 24 d’octubre del 2023

Ferran Reig tercer al campionat d'Espanya de clubs en pista.

El passat cap de setmana Ferran Reig tornava a ser el protagonista dels atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic en aconseguir el bronze per per clubs al campionat d'Espanya sub16 celebrat a València. Ferran va tornar a participar a la prova dels 3000 llisos amb el València CA, club del que el CAVAOntinyent és filial, i acabà tercer en la distància en una cursa que es va plantejar molt tàctica i que es va decidir en l'últim quilòmetre, aportant un bon grapat de punts a l'equip que acabà la competició en tercer lloc. Suma així una nova medalla a l'extens palmarès que ha aconseguit l'atleta ontinyentí en categoria sub16, que ara ja es centrarà en les proves de camp a través.

Per altra banda, també es va disputar la mitja marató de València, en la que quatre atletes aconseguiren acabar-la amb tres noves marques personals. Xavi Verdú acabà en 1h 12minuts i 6 segons, mentre que Ferran Gandia feia 1 hora 27 minuts i 49 segons i Josep Porto 1 hora 37 minuts i 4 segons, tots tres millorant els seus millors temps personals. A més, Javi Cháfer acabà en 1 hora 47 minuts i 5 segons. Tant Xavi com Ferran i Josep participaran en la marató de València el proper mes de desembre.

Per últim, a la I Volta a Peu als poblets del riu, Daniela López aconseguia la victòria en la prova aleví, Joel Gandia era sisè, Rubén Barber guanyava en la prova absoluta i José Serrano guanyava en la categoria de veterans B.