dimarts, 27 de febrer del 2024

Ferran Reig acaba 15è al campionat d'Espanya sub18 en pista coberta.

La ciutat de Sabadell va acolllir el campionat d'Espanya sub18 en pista coberta, disputat el passat dissabte 24 de febrer i en el que va participar l'atleta del CAVAOntinyent-Stocklogistic Ferran Reig en la prova dels 3000 llisos. Ferran va competir en la sèrie B en haver un gran nombre de participants, en la que va aconseguir el cinquè lloc amb un temps de 8'54''77, a només dos segons de la seua millor marca personal. Amb aquest temps acabà el 15è en el global de les dos finals, el quart atleta de primer any. Ferran es va mostrar content per la competició feta i, sobretot, per la regularitat que ha tingut en els últims 3000 en que ha competit, doncs en tots ha aconseguit baixar de la barrera dels 9 minuts. Ara, junt amb el seu entrenador Víctor Revert, ja començarà a preparar la temporada a l'aire lliure, en la qual tindrà com a objectius millorar la seua marca personal i millorar la posició aconseguida en el campionat d'Espanya de pista coberta.

A més, es van disputar dos proves en ruta. A Sant Vicent del Raspeig Xavi Verdú va aconseguir el segon lloc de la general i primer master 40 de la 10k que es va disputar en la ciutat alacantina. A Castelló de la Plana també es va disputar un 10k en el que Salva Pascual acabà el 26 de la categoria veterans C i Javier Garcia fou el 69 en veterans A. Pel que fa al campionat autonòmic per equips sub14 en pista coberta, es va suspendre com a mostra de dol de l'incendi ocorregut a València i s'ha fixat el 23 de març com a nova data de la competició.