dimarts, 13 de febrer del 2024

Ferran Reig i Dani Sanchis medallistes als autonòmics de pista coberta i trail sub18.

El passat cap de setmana va estar ben carregat de competicions per als atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic. Dissabte 10 de febrer es va disputar a València el campionat autonòmic sub18, en el que participaren 7 atletes. Ferran Reig es va proclamar de forma brillant campió autonòmic en la prova dels 3000 llisos, va millorar la seua marca personal i aconseguia la mínima de participació al campionat d'Espanya sub18, que es disputarà a Sabadell, amb un temps de 8'52''24. A més, Cesar Mira fou quart als 200 llisos, Jaume Micó el 15 als 400 llisos, Gabriel Donat 7è als 800 llisos, Júlia Baldó quarta als 3000 llisos i, finalment, als 1500 llisos Manel Vañó fou cinquè i Dani Sanchis aconseguia la medalla de bronze amb 4'11''20. Precisament Dani i Manel també participaren diumenge al campionat autonòmic de Trail, disputat a Llutxen, en el que Dani acabà segon i Manel aconseguí el cinquè lloc. També a València i en pista coberta, es va disputar el provincial master, en el que Nacho Pastor aconseguí el primer lloc als 1500 llisos i Ulises Ávila fou segon als 3000 llisos.

Pel que fa a les proves de ruta, diumenge es disputaren el 10k Rotary a Elx i a València la carrera "never stop running". A Elx, Xavi Verdú acabà segon en categoria master B i també va participar Toni Sanchis. A València, participaren Ruben Barber, José Serrano i Gonzalo Martí.