dimecres, 3 de juliol del 2024

Isabel Cháfer primera al Garmin Epic Trail Youth

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent participaren en proves de trail, ruta i pista. A la Vall de Boí es va disputar el Garmin Mountain Festival, un esdeveniment que agrupa diferents proves de Trail pels paratges del Pirineu, en el que el CAVAOntinyent va estar representat per dos atletes. Isabel Cháfer aconseguia el triomf en la Epic Trail Youth sub16, prova de quatre quilòmetres, mentre que Javier Cháfer acabà en el lloc 64 de la categoria veterans en la prova Sky Speed, sobre una distància de 24 quilòmetres. A més, a la Volta a Peu dels pobles del riu Marc Reig acabà en el lloc 19.

Pel que fa a les competicions en pista, es va disputar a Xàtiva el provincial sub16 en el que Emma Muste corria els 100 llisos en 13''80 i Alejandra Ferrando feia un temps de 1'46''09 als 600 llisos. A més, Orlando Ortega no va poder participar al campionat d'Espanya absolut, que es va disputar a La Nucia, en haver de viatjar d'urgència a Estats Units per assumptes familiars. Així, Orlando no estarà als Jocs Olímpics de París.