dilluns, 24 de juny del 2024

Nou medalles als autonòmics sub14 i master.

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic van tindre una doble cita amb campionats autonòmics. A Dénia es va disputar l'autonòmic sub14, en el que participaren sis atletes i aconseguiren quatre medalles. Laia Asensio guanyava els 220 metres tanques amb 33''92 i feia segona als 500 llisos amb 1'19''37 en una emocionant carrera. Amb aquesta marca als 500 llisos es situa segona del rànquing d'Espanya. Als 1000 obstacles medalla d'or per a Núria Gómez. la qual va dominar la prova de principi a fi amb 3'34''55 i tanca una gran temporada en la que ha aconseguit el rècord autonòmic en la prova. Als 1000 llisos segon lloc per a Isabel Cháfer amb 3'15''81, que a punt va estar de revalidar el títol autonòmic aconseguit la temporada passada. Als 3000 lllisos tercer lloc per a Daniela López amb 11'23''35, nova millor marca personal. A més, també aconseguí el desé lloc a la prova de llançament de javelina amb 21'60 metres. Als 2000 marxa, vuité lloc per a Laia Mollà amb un temps de 11'31''99. La nota negativa va ser la lesió del Joel Gandia als salt amb perxa, que només va poder passar el 1'90 metres, que afortunadament va quedar en un esglai.

A València es va disputar l'autonòmic master en el que s'aconseguiren quatre medalles d'or. Nacho Pastor guanyava els 800 llisos amb 20'9''77 i els 5000 llisos amb 16'30''64 en la categoria M40, mentre que Ulises Ávila guanyava els 5000 en categoria M45 amb 16'42''64 i Salva Albert els 1500 en categoria M50 amb 4'49''53.

A més, divendres 21 de juny es va disputar el Meeting Internacional de Madrid en el que Orlando Ortega acabà sisè amb 13''64. Al dia següent Orlando va competir al meeting d'Ordizia, en el que aconseguí el segon lloc també amb 13''64. A falta de la disputa del campionat d'Espanya, Orlando té molt difícil aconseguir la classificació per als Jocs de París.

Pel que fa a les proves en ruta, a Aielo de Malferit es va disputar la volta a peu, en la que Alexa Beneyto guanyava en alevis i Sergi Seguí participava en la prova absoluta.